Inschrijving tours, games en workshops geopend!

Het #SMC19 programma dat je wilt volgen kun je zelf samenstellen. Voor de tours, games en workshops is vooraf inschrijven van belang, omdat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Schrijf je dus nu in, voordat het vol is. Inschrijven kan vanaf nu via je persoonlijke inloglink, die vermeld staat in de bevestiging van je registratie.

Ga met stadmakers mee op pad en bezoek plekken en gebieden waar het samenwerken aan Rotterdam zich toont in grote en kleine initiatieven van betekenis. Breng onder leiding van Urban Guides en Havensteder een bezoek aan Vreewijk, leer van co-creatieve transformatieprojecten in Noord,ervaar de rust en de reuring in de binnenstad, verken met OMI de eigentijdse betekenis van de stadsvernieuwing van het Oude Westen, haak aan bij Rotterdam Tours voor een urban resiliencetour en verken de innovaties in M4H of schrijf je in voor één van de andere tours. Bekijk het overzicht van alle tours hier.

Denk ook mee over de volgende fase voor de Rotterdamse Omgevingsvisie. Bekijk hier de games of het ‘Lagerhuisdebat’ over botsende belangen en schurende kwesties die de keuzes voor de goede groei van de stad op scherp zetten.