10 november, 2019

2019vr08nov14:3016:15Wrap Up Big FiveMIDDAG | 14:30 - 16:15 Vertrek vanuit balie OntvangsthalThema:BUURTEN & PLEKKEN,COMPACTE STAD & MOBILITEITType activiteit:GAMES & WORKSHOPS

Details

Wrap up Big Five

Het Rotterdamse college ziet in vijf gebieden in de stad kans om een doorbraak te realiseren. “Voor en met de stad, met de kennis en kunde van stakeholders, professionals en bewoners wordt onderzocht of met een extra investeringsimpuls iets moois kan ontstaan waar de hele stad wat aan heeft”. De plekken die het college heeft aangewezen zijn: Alexanderknoop, Hofbogen, Park Maashaven, Schouwburgplein en de Groene long.

Wethouder Bert Wybenga presenteert de vijf gebieden in het ochtendprogramma van het Stadmakerscongres. Vervolgens vindt gedurende het congres in de ontvangsthal een doorlopend gesprek plaats, waarbij de vijf gebieden op panelen in de hal worden gepresenteerd.

Onder leiding van Annemiek Fontein van de gemeente Rotterdam koppelen we om 14.45 uur de eerste inzichten opgedaan tijdens het SMC voor de vijf gebieden in de Artiestenfoyer terug.

Aanmelding voor deze sessie kan tijdens het congres bij de ontvangstbalie.

Beeld: Gemeente Rotterdam

 

X