10 november, 2019

2019vr08nov10:3012:45Tour: Rust in de Reuring (VOL!)OCHTEND | 10:30 - 12:45 Vertrek voorzijde SchouwburgThema:BUURTEN & PLEKKENType activiteit:OP PAD

Details

Nieuwe dynamiek in de Binnenstad

Rotterdam bruist! Het aantal bezoekers van de stad én het aantal woningen in en rond het centrum neemt alsmaar toe. Meer bewoners, bezoekers, horeca, winkels en evenementen zorgen voor meer drukte en voor een nieuwe dynamiek. Die inzet wordt de komende jaren verder versterkt. Maar om prettig in een stad te kunnen wonen en te verblijven moet naast de reuring ook rust te vinden zijn. Denk aan een plein, een verstilde straat, een parkje of een groene singel.

Ga mee met deze ‘stiltewandeling’ en laat je verrassen door de rust in de reuring van de Binnenstad. Ervaar de dynamiek van de nabijheid en de afwisseling van de rust en de reuring. En ervaar ook al de toekomstplannen voor bijvoorbeeld de groentransitie van de Blaak.

Let op: deze tour is volgeboekt

Achtergrondinformatie

Luister hier naar een podcast van VPRO Tegenlicht ‘Waar is het nog stil in de stad?’. Ook schreef Vers Beton op 21 juni 2018 over de balans tussen rust en oproer in Rotterdam.

 

Beeld: Iris van den Broek

X