10 november, 2019

2019vr08nov11:3012:00Lancering Big FiveOCHTEND | 11:30 - 12:00 TR Schouwburg - Grote ZaalThema:BUURTEN & PLEKKEN,COMPACTE STAD & MOBILITEITType activiteit:ZAALPROGRAMMA

Details

Lancering Big Five

Het Rotterdamse college ziet in vijf gebieden in de stad kans om een doorbraak te realiseren: “Voor en met de stad, met de kennis en kunde van stakeholders, professionals en bewoners wordt onderzocht of met een extra investeringsimpuls iets moois kan ontstaan waar de hele stad wat aan heeft”. De plekken die het college heeft aangewezen zijn: Alexanderknoop, Hofbogen, Park Maashaven, Schouwburgplein en de Groene long (de connectie tussen Hofplein, Coolsingel en Westblaak(park) red.).

In gesprek met wethouder Bert Wijbenga (Handhaven, buitenruimte, integratie en samenleven) over de keuze voor juist deze vijf plekken en het gedroomde resultaat  van deze inzet van het college.

Meedenken tijdens het SMC
Gedurende het SMC vindt bij de Big Five ‘stand’ in de ontvangsthal een doorlopend gesprek plaats. En om 14.45 uur  een wrap-up workshop in de Artiestenfoyer. Aanmelding hiervoor kan tijdens het congres bij de ontvangstbalie.   

Beeld: Gemeente Rotterdam

 

X