10 november, 2017

2017vr10nov10:0012:15EMANCIPATE YOUR CREATIVITYMax. 15 personen10:00 - 12:15 Type activiteit:OP PAD

Details

Hoe ziet het leven in een inclusieve stad eruit? Kunnen de harde en zachte infrastructuren van Rotterdam ingericht worden om de ambities, talenten en dromen van haar bewoners beter te benutten? Is dit een utopisch idee of zijn er manieren waarop we de stad kunnen hacken? Concrete Blossom gelooft in dat laatste.

Op uitnodiging van AIR onderzoekt Concrete Blossom hoe creatieve ondernemers en jonge vernieuwers als stadmakers vanuit de grassroots de stad kunnen transformeren. Samen met partner Metro54 programmeert Concrete Blossom een serie kritische evenementen en online content waarbij deze onderwerpen centraal staan.

In de ochtend van het Stadmakerscongres organiseert Conrete Blossoms vier tours, waaronder:

Emancipate your creativity: met Braenworks in het WTC
De #creativerevolution is aangebroken. Braenworks Academy helpt creatieve ondernemers en kunstenaars business savvy worden. Hoe combineer je het creatieve met het zakelijke? En hoe stap je over obstakels als afwijzing en financiële afhankelijkheid heen? De onwaarschijnlijkste creatieve ondernemersverhalen zijn overal om ons heen te vinden. Tijdens deze excursie neemt Braenworks-oprichter Kevin de Randamie je mee naar het WTC om je kennis te laten maken met een aantal van deze succesverhalen.

X